Fbg Dierendonck 146

Foodbag en Dierendonck smeden een smakelijke samenwerking

Foodbag, de toonaangevende leverancier van maaltijdboxen in België, kondigt met trots een exclusieve samenwerking aan met de gerenommeerde Slagerij Dierendonck. Deze samenwerking komt voort uit een gedeelde passie voor ambachtelijke kwaliteit en het streven naar het aanbieden van lokale, pure smaken aan culinaire liefhebbers. https://www.foodbag.be/nl/dierendonck-met-foodbag/

Lees meer
Extra Brunchboxpasen

Foodbag inspireert voor een schitterend paasfeest

Foodbag, dé Belgische maaltijdboxleverancier, schept op met enkele lekkere lokale spelers om consumenten te inspireren met de aankomende paasfeesten. Daarnaast zorgen de chefs voor de ultieme paasbrunch met de zelf samengestelde paasbox.

Lees meer
Boeklannoo Foodbag Melissamilis 9 Websize

Foodbag moedigt aan: Proef eens veggie!

Foodbag, de toonaangevende leverancier van Belgische maaltijdboxen, kijkt terug op een opmerkelijk succesvol jaar, waarin de verkoop van veggie- en vegan gerechten in maart een indrukwekkende groei van 21% liet zien. De groei toont het succes aan van het groter wordende aanbod vegetarische gerechten, die steeds meer Belgische consumenten verleiden.

Lees meer
Platprincipal Veggie

Foodbag onthult Exclusief Valentijnsmenu

Foodbag, dé Belgische maaltijdboxleverancier, kondigt in deze romantische tijd van het jaar, met trots de lancering aan van haar speciale Valentijnsmenu. Dit exclusieve Valentijnsmenu is niet alleen een traktatie voor koppels, maar ook geschikt voor het hele gezin, inclusief kinderen. Foodbag begrijpt het belang van gezinsvriendelijke opties en zorgt ervoor dat dit menu een breed scala aan smaken en voorkeuren omvat.

Lees meer
Extra Pelicano Bol

Foodbag doneert maar liefst 25.931 euro aan Pelicano

Niet elk kind in België kan dagelijks genieten van een warme maaltijd. In ons land leven 43.000 kinderen in extreme armoede. Daar willen ze bij Foodbag iets aan doen! Ze zamelden in 2023 maar liefst € 25.931 in ten voordele van onze Pelicanokinderen in België.

Lees meer
Smartlock

Foodbag levert maaltijdboxen tot ín je huis met slimme deursloten

De Belgische maaltijdboxleverancier Foodbag, dat wekelijks 12.000 maaltijdboxen met lokale producten levert in heel België, breidt zijn service verder uit om klanten nog meer flexibiliteit te bieden. In samenwerking met de start-up Sfinx Inside introduceert Foodbag een pilootproject in Antwerpen om leveringen met slimme sloten te testen, waardoor klanten niet meer thuis hoeven te zijn om hun maaltijdbox te ontvangen.

Lees meer