Kant En Klaar Overzicht 078

Foodbag tegen food waste

Wist je dat huishoudens gemiddeld 38% minder voedsel verspillen* wanneer ze koken met een Foodbag maaltijdbox in vergelijking met traditioneel winkelen? En dit komt vooral omdat er veel minder voedsel achterblijft in potten, pannen en koelkasten na het bereiden van een heerlijke maaltijd met onze handige ingrediënten. Bij Foodbag begrijpen ze de waarde van precies de juiste hoeveelheden aanbieden, perfect afgestemd op het aantal mensen in jouw huishouden.

Lees meer
Tulpen 20st  019

Belgische maaltijdboxleverancier schept op met originele geschenken voor Moederdag en Vaderdag

Foodbag maakt het vinden van het perfecte Moeder- en Vaderdagcadeau een fluitje van een cent voor Belgen. Deze unieke geschenken kunnen eenvoudig bij je wekelijkse menu worden besteld. Dit jaar biedt Foodbag naast de traditionele brunchboxen ook een scala aan lokale (alcoholvrije) lekkernijen aan, een verrassend alternatief voor een standaard bloemenabonnement. Voor vaders heeft Foodbag zelfs een speciaal aanbod voor het komende EK. Meer info en bestellen via www.foodbag.be

Lees meer
Fbg Dierendonck 146

Foodbag en Dierendonck smeden een smakelijke samenwerking

Foodbag, de toonaangevende leverancier van maaltijdboxen in België, kondigt met trots een exclusieve samenwerking aan met de gerenommeerde Slagerij Dierendonck. Deze samenwerking komt voort uit een gedeelde passie voor ambachtelijke kwaliteit en het streven naar het aanbieden van lokale, pure smaken aan culinaire liefhebbers. https://www.foodbag.be/nl/dierendonck-met-foodbag/

Lees meer
Extra Brunchboxpasen

Foodbag inspireert voor een schitterend paasfeest

Foodbag, dé Belgische maaltijdboxleverancier, schept op met enkele lekkere lokale spelers om consumenten te inspireren met de aankomende paasfeesten. Daarnaast zorgen de chefs voor de ultieme paasbrunch met de zelf samengestelde paasbox.

Lees meer
Boeklannoo Foodbag Melissamilis 9 Websize

Foodbag moedigt aan: Proef eens veggie!

Foodbag, de toonaangevende leverancier van Belgische maaltijdboxen, kijkt terug op een opmerkelijk succesvol jaar, waarin de verkoop van veggie- en vegan gerechten in maart een indrukwekkende groei van 21% liet zien. De groei toont het succes aan van het groter wordende aanbod vegetarische gerechten, die steeds meer Belgische consumenten verleiden.

Lees meer
Platprincipal Veggie

Foodbag onthult Exclusief Valentijnsmenu

Foodbag, dé Belgische maaltijdboxleverancier, kondigt in deze romantische tijd van het jaar, met trots de lancering aan van haar speciale Valentijnsmenu. Dit exclusieve Valentijnsmenu is niet alleen een traktatie voor koppels, maar ook geschikt voor het hele gezin, inclusief kinderen. Foodbag begrijpt het belang van gezinsvriendelijke opties en zorgt ervoor dat dit menu een breed scala aan smaken en voorkeuren omvat.

Lees meer