Foodbag, dé Belgische maaltijdboxleverancier, kondigt in deze romantische tijd van het jaar, met trots de lancering aan van haar speciale Valentijnsmenu. Dit exclusieve Valentijnsmenu is niet alleen een traktatie voor koppels, maar ook geschikt voor het hele gezin, inclusief kinderen. Foodbag begrijpt het belang van gezinsvriendelijke opties en zorgt ervoor dat dit menu een breed scala aan smaken en voorkeuren omvat.

Dit heerlijke Valentijnsmenu wordt samengesteld met uitsluitend Belgische producten van topkwaliteit. Door lokale ingrediënten te benutten, wil Foodbag niet alleen culinaire genoegens vieren, maar ook de rijke smaken die België te bieden heeft.

Een menu vol Belgische smaken

Het Valentijnsmenu van Foodbag bestaat uit de volgende lekkernijen:

Platprincipal Classique

Hoofdgerecht:

Klassiek: Raviolini van kreeft met preisaus en shiso-olie

Vegetarisch: Tortelloni cacio e pepe met champignon- en witte wijnsaus

Stel nu jouw Valentijnsmenu samen

Extra's:

Aperitief/Dranken:

  • Dame Jeanne Granada 0,5% (alcoholvrije biermocktail)

  • Bacquaert Brut - Entre Deux Monts (Belgische mousserende wijn)

Voorgerecht: 

  • Bubba Kaaskroketten

  • Soepmie Romige Italiaanse tomatensoep

Dessert: 

  • Meurisse Melkchocoladepralines

  • Julie’s House Cheesecake met rood fruit

Meurisse

Praktisch

Aangezien Valentijnsdag midden in de week valt, biedt Foodbag dit verfijnde menu gedurende vijftien dagen aan. 

  • Eerste bestelling kan worden geplaatst tot donderdag 1 februari om 9 uur, met leveringen gepland van vrijdag 2 februari tot maandag 5 februari.

  • Tweede bestelling kan worden geplaatst tot donderdag 8 februari om 9 uur, met leveringen gepland van vrijdag 9 februari tot maandag 12 februari.

Over Foodbag

De Foodbag-chefs stellen elke week 35 verse en gevarieerde gerechten voor, waar jij er drie, vier, vijf of zes uitpikt en zo je eigen, persoonlijke maaltijdbox samenstelt. Je kiest voor (een mix van) vegetarische, originele, kindvriendelijk, snelle, Sandra Bekkari-proof of kant-en-klare gerechten. Dankzij de praktische en eenvoudige receptenkaarten tover je in no-time een heerlijke maaltijd op tafel. Optioneel vul je je Foodbag aan met extra’s zoals een aperobox, fruitmand, soep of granola. Een abonnement is niet verplicht en je kan per gerecht kiezen voor hoeveel personen je het wilt bestellen. Foodbag wordt gekoeld aan je voordeur geleverd op één van de vier leverdagen, door eigen goedlachse bezorgers. Om de maaltijdboxen aan je voordeur te krijgen, schakelen ze voornamelijk vijftigplussers en gepensioneerden in. Hun distributiedienst bestaat uit 100 eigen chauffeurs en 150 inpakkers. In juni 2019 fusioneerde Foodbag met Smartmat. In 2021 nam Foodbag de kookbox 15gram over, daarmee is Smartmat het grootste Belgische fresh food e-commerce bedrijf. In 2022 kondigde Colruyt Group zijn participatie aan in Smartmat NV. Meer weten? Ambassadeur en Foodbag chef Sandra Bekkari neemt je in deze video mee achter de schermen: https://www.youtube.com/watch?v=3xv3YeV6NkE