Rayon Groep 7 Websize

Onze missie en waarden

Hiervoor doen we het, elke dag opnieuw

Missie en visie

Onze missie bij Smartmat is duidelijk: we streven ernaar om beter eten makkelijk te maken voor alle Belgen. Dit betekent dat gezonde, gevarieerde en duurzame voeding toegankelijk moet zijn voor iedereen. Zodat iedereen kan genieten van kwaliteitsvolle voeding. Met ons merk Foodbag, de Belgische maaltijdbox, leveren we beter eten rechtstreeks aan huis. Het is eenvoudig online te bestellen en samengesteld door onze eigen chefs en voedingsdeskundigen.

Onze visie is geworteld in de realiteit van een snel veranderende wereld, waar technologie een cruciale rol speelt. Belgen zijn voortdurend op zoek naar oplossingen die hun leven gemakkelijker maken. Complexe en tijdrovende taken worden vervangen door slimme systemen en innovatieve oplossingen die het dagelijks comfort van consumenten verbeteren.

Bij Smartmat streven we ernaar een betrouwbare partner te zijn in het aanbieden van deze slimme oplossingen om voedsel op een gemakkelijke en intelligente manier te ervaren. We willen hierbij fungeren als gids in het doolhof van informatie, desinformatie en kwantitatieve voedingsoplossingen, om zo consumenten te helpen bij het maken van de juiste voedingskeuzes.

Onze waarden

Waar we als duurzaam bedrijf voor staan:

P1 Beeld Campagne

Echtheid

We omarmen oprechtheid, tonen onszelf zoals we zijn – what you see is what you get. Als er iets in de soep loopt, nemen we de tijd om het uit te leggen, wetende dat begrip een krachtig instrument is.

Bij ons heerst geen pretentie – iedereen is benaderbaar in deze horizontale organisatie. Naar de klant toe presenteren we ons authentieke zelf, met een focus op de mensen achter de schermen. We zijn als een goede soep - eenvoudig, voedzaam en elk ingrediënt heeft zijn plek.

Nuchterheid vormt de rode draad, niet alleen in onze menu's – we stemmen af op onze doelgroep en weten dat niet elke dag een zoete aardappel-dag is. Bij aankopen voor het bedrijf vergelijken we prijzen zoals we dat privé zouden doen, en we hanteren de Belgische nuchterheid: als een idee niet werkt, stoppen we ermee.

Chauffeur Fr1

Respect

Bij ons is iedereen gelijk, zonder gedoe. Of je nu achter het stuur zit of op een ander plekje in het team, we houden het simpel en streven naar een platte structuur.

In ons bedrijf draait het om een nuchtere manier van ondernemen. We vinden het belangrijk om elkaar recht in de ogen te kunnen kijken, waarbij eerlijkheid en openheid centraal staan in onze communicatie.

In onderhandelingen gaan we voor een menselijke aanpak met duidelijke afspraken, maar we weten ook dat we niet eindeloos moeten streven naar harmonie. Het draait om realiteit, zelfs als dat betekent dat er wat scherpe randjes zijn.

Businessupdateapril2022 Melissamilisphotography 154 Websize

Gedrevenheid

Als een team van probleemoplossers gaan we direct aan de slag zodra er uitdagingen opduiken. Onze aanpak is georganiseerd met de precisie van een fijn geslepen mes.

We ondersteunen elkaar volop, met een open sfeer waarin iedereen makkelijk te bereiken en aan te spreken is. Samen vormen we een dynamisch geheel, waarbij de oplossingen sprankelen als culinaire meesterwerken.

Boeklannoo Foodbag Melissamilis 9 Websize

Positivisme

Bij Foodbag is positivisme de drijvende kracht achter onze bedrijfscultuur. We omarmen uitdagingen als kansen voor groei en zien in elk obstakel de mogelijkheid tot innovatie. Het is de saus die alles samenbindt en zorgt voor smakelijke ervaringen, elke keer weer.

Ons team ademt deze positieve energie, wat niet alleen de interne dynamiek versterkt, maar ook de ervaring van onze klanten verbetert. We gaan voor culinaire avonturen met lef: een idee, zelfs als het lijkt alsof het uit een mislukt kookprogramma komt, gewoon doen!

Qinti Foodbag Melissamilisphotography 99

Vernieuwen

Bij Foodbag dagen we voortdurend de status quo uit. We blijven niet alleen vooroplopen in culinaire creativiteit, maar streven er ook naar vernieuwende concepten te introduceren die de manier waarop mensen denken over voeding veranderen. Ondermeer:

  • Biologische gekweekte kruiden

  • Vegan recepten

  • Lactosevrije gerechten

  • Eco timeframe

  • Herbruikbare kratten

  • Smartlock