Aperoplankje

Een trio van hapjes: krokante kroketjes van Berloumikaas met cranberrychutney, kruidige geroosterde amandelen à la Anders en een cappuccino van waterkers met een frisse limoenroom. Het startschot van je feestmenu: verrassend, vernieuwend, maar heel eenvoudig te bereiden.

Dessert

La pièce de résistance van ons feestmenu: crème brûlée met witte chocolade, afgewerkt met bosbessen en een frisse coulis van granaatappel. Foolproof, op voorhand te bereiden en bovenal een verrukkelijke afsluiter!

Aperitief: bierset

Dit jaar gaan we voor een heus champagnebier uit onze thuisbasis Antwerpen. Een feestelijke combinatie van typisch Belgische hopsmaken met de fraîcheur en elegante pareling van champagne. En jij verrast zowel de bubbel- als bierliefhebbers in je gezelschap. In de aperitiefset vind je een fles 'Brut sur Lie' en een fles 'brut d’Anvers'.

Aangepaste wijnen

In samenwerking met Jarl van The Cook Stays gaan we dit jaar voor twee Franse Gipsy Wines, gemaakt met vreugde, plezier én oog voor duurzaamheid. We kiezen voor een uitdagende set met daarin 'Le Pendu' (wit, fruitig en romig, Chardonnay & Viognier) en 'Le Diable' (rood, kruidig en hormonieus, Cabernet Sauvignon & Syrah). Cheers!

Praktisch

Vanaf € 21,5 per persoon.Met alle ingrediënten, recepten, handig stappenplan, tips & tricks. 

  • Levering op zaterdag 22/12 - bestellen voor dinsdag 18/12 10 uur
  • Levering op zaterdag 29/12 - bestellen voor maandag 24/12 10 uur
  • Het ingeplande tijdsvenster weet je enkele dagen op voorhand
  • Voor 10/12/16 of meer personen? Bestel dan meerdere boxen (apart af te rekenen)

 

bestel