Het Smartmat Kookboek


3D Het smartmat kookboek - WEBSITE
Het Smartmat kookboek is uit!

Een tijd geleden kreeg Smartmat van Lannoo Uitgeverij het aanbod om een kookboek te maken. Dit was voor ons een beetje een droom die uitkwam. De mensen achter Smartmat bruisen namelijk allen van inspiratie, die we nu konden vertalen naar een boek dat meer werd dan louter een kookboek alleen. Het bestaat niet enkel uit een verzameling van recepten, maar bevat ook verhalen, ideeën en tips. Onze fotografe en vriendin Melissa Milis wist de bereiding van de gerechten en het plezier dat we daarbij hadden op de mooiste wijze vast te leggen.

Net als met onze Smartmat-kookpakketten, willen we met dit boek inspiratie aanreiken om zelf aan de slag te gaan. We laten je ontdekken dat het niet veel vergt om gezond en gevarieerd te koken, met behulp van zo puur mogelijke ingrediënten. Eenvoud siert het bord.

We brachten een bezoek bij enkele klanten, gingen naar Zweden – waar de roots van Anders en de Smartmat visie liggen – en deelden met ons team een feestelijk diner op een prachtige locatie.

Een persoonlijk en inspirerend boek dat gaat over het delen, het samen bereiden en genieten van een maaltijd, voor iedereen die fan is van de Smartmat gerechten en voor wie we nieuwsgierig maakten naar meer!

BOODSCHAPPENLIJSTJES

Heb je reeds het Smartmat Kookboek in bezit? Je kan voor elk weekmenu de bijhorende inkooplijst downloaden om zo gemakkelijk een overzicht te hebben van alle ingrediënten die je nodig hebt. Print ze uit, ga langs de markt of de winkel en haal een lange week lekker eten in huis!

Inkooplijst Anders & Jessica
Inkooplijst Ann & Dieter
Inkooplijst Anne-Sophie & Erik
Inkooplijst Annie
Inkooplijst Caroline & David
Inkooplijst Dries & Mies
Inkooplijst Kim & Florian
Inkooplijst Michelle & Hannelore


BESTELLEN

Het Smartmat Kookboek kan je terugvinden in de boekhandel of kan je via Smartmat bestellen. Voeg het via ‘Mijn Pagina’s ‘ eenvoudig toe aan een van je volgende leveringen. Of stuur een mailtje naar klantendienst[a]smartmat.be, dan sturen we het boek per post (+ verzendingskosten) op.

Het Smartmat Kookboek, Lannoo uitgeverij, €24,99.