De maaltijdbox van Smartmat

1. Concept

Smartmat levert wekelijks maaltijdboxen met verse ingrediënten en bijhorende recepten aan huis in heel Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Zo helpen we gezinnen dagelijks een gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te toveren. De recepten variëren zo dat elke maaltijd telkens opnieuw verrast, makkelijk te bereiden is en in de smaak valt bij groot en klein.

SMARTMAT in een notendop

  • Wekelijks nieuwe, gevarieerde menu’s
  • Losse bestellingen of een vaste leveringsfrequentie: bestellen wanneer jij wilt
  • Minstens 25% ot 50% biologische producten
  • Zonder onnodige e-nummers
  • Duurzame visvangst & Belgisch vlees
  • Zo veel mogelijk seizoensgebonden producten
  • Een charmant, Belgisch bedrijf met 9 enthousiaste werknemers die je graag te woord staan


>> Klik hier voor meer informatie over onze maaltijdboxen.

Bij elke bestelling heb je ook de mogelijkheid om bijproducten toe te voegen, zoals fruit, ontbijt, granola of een exclusieve set wijn.

>> Bekijk hier een voorbeeldmenu (Original week 1, 2017).

2. Jouw bestelling

Bij Smartmat bestel je wanneer jij wilt, zonder vast te hangen aan een abonnement. In de prijs zijn alle kosten inbegrepen zoals het plannen, selecteren, verzamelen, verpakken en leveren van de maaltijdbox aan huis. Lees meer over bestellen bij Smartmat.

3. Menu’s en ingrediënten

Elke woensdag, 12 dagen voor de levering, publiceren we de nieuwe weekmenu’s . We sturen je tijdig ook een mailtje met alles wat je thuis nodig hebt, de basisingrediënten. Bekijk hier een voorbeeldmenu (Original week 1, 2017).

Het Smartmat-team bedenkt voortdurend nieuwe recepten die lekker smaken en snel klaar te maken zijn. Onze menu’s zijn bovendien evenwichtig, gezond en inspirerend. Bovendien proberen we zo veel mogelijk biologische ingrediënten te gebruiken.
>> Lees hier meer over onze producten.

4. Levering

De levering van jouw Smartmat-pakket vindt plaats op maandag tussen 17 en 22 uur. Je maaltijdbox wordt geleverd met een gekoelde vrachtwagen, op die manier blijven de ingrediënten gegarandeerd koel van producent tot bij jouw deur.  Tijdens de leveringsuren is onze klantendienst steeds bereikbaar.

Maaltijdboxen Smartmat