Over Smartmat

SMARTMAT in een notendop

  • Wekelijks nieuwe, gevarieerde menu’s
  • Losse bestellingen of een vaste leveringsfrequentie: bestellen wanneer jij wilt
  • Minstens 25% biologische producten
  • Zonder onnodige e-nummers
  • Duurzame visvangst
  • Zo veel mogelijk Belgisch vlees
  • Zo veel mogelijk seizoensgebonden producten
  • Een charmant, Belgisch bedrijf met 9 enthousiaste werknemers die je graag te woord staan

Concept

Smartmat levert wekelijks verse ingrediënten en bijhorende recepten aan huis in heel Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Zo helpen we gezinnen dagelijks een gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te toveren.

Bij het samenstellen van de maaltijdboxen geeft Smartmat de voorkeur aan lokale, biologische producten zonder overbodige additieven. De hoeveelheden van de ingrediënten worden ook precies berekend en volledig verdeeld over de verschillende recepten, zodat er geen onnodige restjes overblijven. De recepten variëren zo dat elke maaltijd telkens opnieuw verrast, makkelijk te bereiden is en in de smaak valt bij groot en klein. Ons doel is het koken eenvoudig te houden, maar je toch heerlijk lekkere maaltijden op tafel te laten toveren.

Klik hier voor meer informatie over onze verschillende producten. Bij elke bestelling heb je ook de mogelijkheid om bijproducten toe te voegen, zoals fruit, ontbijt, granola of een exclusieve set wijn.
Bekijk hier een voorbeeldmenu (Original week 1, 2017).

Jouw bestelling

Je hebt bij Smartmat de keuze tussen leveringen met een vaste frequentie (wekelijks, tweewekelijks) of losse bestellingen wanneer het jou goed uitkomt. In de prijs zijn alle kosten inbegrepen zoals het plannen, selecteren, verzamelen, verpakken en leveren van de maaltijdbox aan huis. Je hebt altijd de mogelijkheid je bestelling of abonnement te wijzigen of annuleren – op voorwaarde dat je dat tijdig meldt (uiterlijk dinsdag voor de levering van de week daarop).

Proefpakket

Wil je Smartmat één keer uitproberen? Geen probleem. Als je een proefpakket bestelt, krijg je gewoon één levering en daarop nog eens €10 korting. Hierna kan je zelf kiezen wanneer je nog eens een bestelling plaatst.

Menu’s en basisingrediënten

Op woensdag, 12 dagen voor de levering, publiceren we de nieuwe weekmenu’s. We sturen je tijdig ook een mailtje met alles wat je thuis nodig hebt, de basisingrediënten. Het Smartmat-team bedenkt voortdurend nieuwe recepten die lekker smaken en snel klaar te maken zijn. Onze menu’s zijn bovendien evenwichtig, gezond en inspirerend.

Bekijk hier een voorbeeldmenu (Original week 1, 2017).

Biologische producten

Minimum 25% van de producten die Smartmat levert zijn biologisch, in de vegetarische pakketten is dit minimum 50%. Biologische producten zijn onbespoten, niet genetisch gemanipuleerd en worden met alle respect voor milieu, mens en dier geproduceerd.  Lees hier meer over biologische producten.

Levering

De levering van jouw Smartmat-pakket vindt plaats op maandag tussen 17 en 22 uur. Je maaltijdbox wordt geleverd met een gekoelde vrachtwagen, op die manier blijven de ingrediënten gegarandeerd koel van producent tot bij jouw deur.  Tijdens de leveringsuren is onze klantendienst steeds bereikbaar.

Elke week maken we een routeplanning en enkele dagen voor de levering ontvang je per e-mail het geschatte leveringstijdstip. Hou er wel rekening mee dat het om een planning gaat. De verkeerssituatie zelf kan natuurlijk een grote impact hebben en valt niet in te plannen. Het opgegeven tijdstip is dus een schatting.

Jouw tevredenheid is cruciaal

Ons belangrijkste doel is dat jij tevreden bent. Bevond een product in je maaltijdbox zich niet in perfecte staat? Ging er iets niet helemaal vlot bij de levering? Of heb je juist een erg leuke Smartmat-ervaring achter de rug? Laat ons het weten via klantendienst@smartmat.be.

 

SMARTMAT lente_4_klein