Ontbijtpakket

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Toch wordt dit ochtendmoment te vaak in veel gezinnen beperkt tot een boterham met choco, een tas koffie of een kom zoete cornflakes. We zijn ervan overtuigd dat Belgen gezond willen ontbijten, maar soms niet weten hoe of er simpelweg niet altijd de tijd voor nemen. En daar wil Smartmat verandering in brengen!

the-breakfast-club-recepten- KLEIN

Het ontbijtpakket van Smartmat kan je bestellen in combinatie met een hoofdproduct. Hiermee gaan we back to the basics, met een selectie natuurlijke ingrediënten en exclusieve Smartmat-producten die je niet in de winkel kan vinden. In onze nieuwe ontbijtpakketten kan je vanaf nu elke week onze granola, bio confituur, ons karnemelkbrood dat je zelf nog kort krokant afbakt, bio yoghurt, fruit en een zakje thee vinden. We verrassen jullie ook graag met onze nieuwe huisgemaakte pindakaas. Een heerlijk, snel, doordeweeks ontbijt en dat voor €22!

Het vernieuwde ontbijtpakket kost €22, afhankelijk van het aantal mensen binnen je gezin zal je er een paar of alle weekdagen van kunnen eten. De ingrediënten gebruik je naar eigen invulling en voorkeur. De granola’s uit het ontbijtpakket zijn ook apart verkrijgbaar aan €9,5 voor een halve kilo.

Met het ontbijtpakket van Smartmat wordt ontbijten gezond, gezellig én lekker, zonder dat je hier veel vroeger voor moet opstaan.

the-breakfast-club-recepten-4-KLEIN