Atelier Fika

Het Zweedse Fika is veel meer dan een koffiepauze. Het is een sociaal fenomeen, een gegronde reden te pauzeren, even alles neer te leggen en te genieten van wat quality time. Doe jij mee aan onze Fika workshop?

Fika?

Een Fika kan je eigenlijk altijd houden: ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds,.. Je kan ervan genieten thuis, op het werk of op café. Met collega’s, familie, vrienden, of met die ene persoon die je wat beter wil leren kennen… Zoete lekkernijen zijn daarbij cruciaal.

Wees welkom op ons kantoor, waar Anders - oprichter van Smartmat - jullie de lekkere wereld van Fika leert kennen.

Wat gaan we bakken?

Kaneelrolletjes, taart en koekjes zijn een noodzaak bij Fika. Anders leert je de traditionele kaneelrolletjes maken, dé basis van elke Fika. Daarnaast geeft hij zijn geheim prijs van supergemakkelijke-én-supersnelle-overheerlijke koekjes én ten slotte ook nog zijn recept voor een taart waarmee je gegarandeerd zal scoren op elk feestje! Het Atelier zal eindigen met een Fika die jij zelf maakte!

Atelier Fika – met Anders Asarby (oprichter Smartmat)

Aantal deelnemers: max. 10
Prijs: €30,- per persoon
Locatie: PAKT, Regine Beerplein 1 bus 207, 2018 Antwerpen
Eerstvolgende atelier: dit atelier staat voorlopig nog niet ingepland in 2019

Inschrijven

Om je in te schrijven, stuur je een mail naar atelier@smartmat.be. Vermeld in dat mailtje zeker naar welke workshop je komt, met hoeveel personen en op welke datum. Je krijgt dan een mailtje met alle informatie rond betaling en verder praktische afspraken.

Let wel: je inschrijving is pas geldig na betaling!