Atelier Brood bakken | Smartmat

Atelier Broodbakken

De geur van versgebakken brood, wie kan daar nu aan weerstaan? Maar hoe krijg je die korst nu zo mooi goudbruin? En wat als je brood niet rijst? Wanneer weet je of je je brood uit de oven mag halen? En wat doe je met al je restjes starter?

Aan de slag met gist, zuurdesem en karnemelk

In deze workshop gaan we aan de slag met drie soorten broden: een brood gerezen met gist, karnemelk en zuurdesem. We proeven van de verschillende broden, voelen de verschillende soorten deeg en bakken een aantal broden. Je gaat naar huis met drie heerlijke recepten, én met een zuurdesemstarter!

Atelier Broodbakken – met Eva Vanhole (menuplanner bij Smartmat)

Aantal deelnemers: max. 10

Prijs: €35,- per persoon

Locatie: PAKT, Regine Beerplein 1 bus 207, 2018 Antwerpen

Eerstvolgende atelier: 9 maart, 19u - 22u (VOLZET!)

Inschrijven

Om je in te schrijven, stuur je een mail naar atelier@smartmat.be. Vermeld in dat mailtje zeker naar welke workshop je komt, met hoeveel personen en op welke datum. Je krijgt dan een mailtje met alle informatie rond betaling en verder praktische afspraken.

Let wel: je inschrijving is pas geldig na betaling!