Atelier | Smartmat

Atelier Smartmat

Smartmat wil je inspireren. Doen ontdekken. Nieuwsgierig maken. En dat doen we niet enkel met onze kookboxen.

Regelmatig organiseren we voor onze klanten Atelier Smartmat: workshops rond een bepaald thema waarbij we je willen verrassen en verrijken. De ateliers worden gegeven door het Smartmat-team, onze leveranciers en vrienden.

Ook in 2018 gaan we weer aan de slag in Atelier Smartmat! Er staan nog een hele resem Ateliers op de planning: workshops die we al gaven, maar ook nieuwe. We gaan van start met Atelier Broodbakken, op 9 maart. Lees hier meer!

Zin om zelf een workshop te geven?
Stuur dan een mailtje naar Eva!

contacteer Eva

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Atelier Snijtechnieken

Goede snijtechnieken kunnen je kooktijd halveren, het maakt koken veiliger en het ziet er nog indrukwekkend uit ook. En het belangrijkste van alles: je zal je groenten anders proeven!

lees meer

Atelier Fika

Het Zweedse Fika is veel meer dan een koffiepauze. Het is een sociaal fenomeen, een gegronde reden te pauzeren, even alles neer te leggen en te genieten van wat quality time. Zoete lekkernijen zijn daarbij cruciaal.

lees meer

Atelier Broodbakken

De geur van versgebakken brood, wie kan daar nu aan weerstaan? Maar hoe krijg je die korst nu zo mooi goudbruin? En wat als je brood niet rijst? Hoe komt dat dan? Wanneer weet je of je je brood uit de oven mag halen of dat het best nog even doorbakt?

lees meer

Atelier Wijnproeven

Tijdens deze workshop maak je kennis met de wereld van de natuurlijke wijnen. Wat maakt deze wijn zo anders dan conventionele wijnen?

Atelier Slow Coffee

In samenwerking met Caffenation organiseert Smartmat een atelier Slow Coffee! Tijdens dit atelier bekijken we de verschillende brouwtechnieken en uiteraard proeven we al de koffies die we die avond zetten.