SMARTMAT MAAKT WEKELIJKS
GEVARIEERDE EN GEZONDE MENU'S
WIJ DOEN DE BOODSCHAPPEN
WIJ LEVEREN BIJ JOU THUIS
JIJ KOOKT MAKKELIJK EEN LEKKERE MAALTIJD

Ontvang €10 korting bij je eerste bestelling!

  NIEUW BIJ SMARTMAT  

SMARTMAT lente_4_website

Friends' Dinner & Brunch Deluxe
Een dinertje geven voor je vrienden? Je partner verwennen met een luxueuze brunch? Genieten van het heerlijke Smartmat-brood met onze huisgemaakte pindakaas of confituur? Het kan nu allemaal! Met het Friends' Dinner pakket maak je eenvoudig een 4 gangen-diner klaar voor 4 of 6 personen. Naast onze ontbijtpakketten kan je nu ook het Brunch Deluxe menu bestellen, voor de allerbeste verwennerij!
MEER INFORMATIE?

Onze producten

Quick & Easy voor 4

89 €
Quick & Easy voor 4

4 maaltijden voor 4 personen

Info >

Quick & Easy voor 2

65 €
Quick & Easy voor 2

4 maaltijden voor 2 personen

Info >

Veggie Menu voor 4

75 €
Veggie Menu voor 4

3 maaltijden voor 4 personen

Info >

Veggie Menu voor 2

65 €
Veggie Menu voor 2

4 maaltijden voor 2 personen

Info >

Friends' Dinner 4 personen

79 €
Friends' Dinner 4 personen

4 gangenmenu

Info >

Friends' Dinner 6 personen

99 €
Friends' Dinner 6 personen

4 gangenmenu

Info >

Bestel nu een proefpakket en
ontvang 10 euro korting!

Klanten over Smartmat

”Naast de uitstekende recepten, de verse ingrediënten en het ongelooflijke gebruiksgemak, vind ik het vooral leuk dat we zoveel nieuwe smaken leren kennen. Hier werd bijna altijd zeer traditioneel gegeten, mijn kinderen lustten ook enorm weinig. Nu 5 weken later, is mijn oudste dochter super blij, als ze hoort dat er ”zoete aardappel” in het gerecht zit en vind ze paprika superlekker. We aten bulgur, rammenas, peterseliewortel, pastinaak,… Daarbij komt dan nog dat de kookstress weg is, ik zie er niet meer tegenop om te koken. Ik betaal graag de prijs voor het enorme gemak en de lekkere recepten. Wij blijven fan!”
– Katrien, Kinrooi

”Ik koos voor de Single bag. Ik kan alleen maar zeggen dat de porties méér dan voldoende waren, ik blijf gewoon niet met restjes zitten, zoals vroeger wel het geval was! Lekker, makkelijk en eens iets anders dan de ‘dagelijkse kost’. Er zijn 4 maaltijden voor een single of 3 als je sociaal bent. In het weekend is er nog genoeg tijd en ruimte om je kookboeken eens open te slaan en andere dingen te koken. Ik ben volledig gewonnen voor dit concept en vanaf nu laat ik elke week een tas leveren!”

– Els, Emblem